Festival

Tre dager med filmfest i Lillehammer

Hva skjer?

Amandus Blikkfang er en filmfestival som viser kortfilmer laget av studenter og unge voksne filmskapere fra hele Norden. Dette er den eneste festivalen som utelukkende har dette fokuset, og det er derfor en svært viktig arena for filmutdanninger og andre som jobber med ung film.

I tillegg til visning av rundt 35 kortfilmer, blir det samtaler med filmskaperne som er tilstede, enkelte panelsamtaler og seminarer, staselig prisutdeling, samt mange hyggelige sosiale arrangementer. 🥂

Vi har også et program på Lillehammer kino, der vi viser nye spennende og aktuelle festivalfilmer som du definitivt bør få med deg.

Fullt program med tidspunkter annonseres nærmere festivalen.

Hvor skjer det?

Hovedarenaen til festivalen er i år på Kulturhuset Banken i Lillehammer. Her vil det både være visningslokale hvor mesteparten av programmet vil vises, samt kafé med salg av forskjellige spise- og drikkevarer. (vær obs på at dette er ikke det samme lokalet som de to foregående festivalene).

Vi kommer også til å ha noen egne visninger på Lillehammer kino, noen få minutters gange unna.

Begge deler ligger midt i Lillehammer sentrum, og det er svært enkelt å komme seg dit fra togstasjonen.

Hvordan kan jeg bli med?

For å delta på arrangementene på Kulturhuset Banken trenger du et festivalpass. Passet koster i år bare 200 kroner. Kjøp på nett, og møt opp, så får du festivalbånd i festivalskranken vår på Kulturhuset Banken.

Du kan også kjøpe enkeltbilletter til filmvisninger på kinoen fra kinoens nettsider.

Velkommen!