• #amandus32 // 10. – 13. april 2019

  Nettstedet for faglig påfyll: Amandus Input

  Velkommen til Amandus Input - det nye nettstedet for filmfaglig påfyll.
  Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

  Vi i Amandus mener det er viktig at filminteressen, engasjementet og gleden i å se, oppdage og skape film og andre audiovisuelle uttrykk må holdes i live gjennom hele året. Festivalen varer bare noen dager i mars, men filmengasjementet skal fortsette videre, og følges opp. Derfor har vi nå laget et helårstiltak som har som mål å inspirere i forveien av festivalen, men også holde interessen i live etter festivalen er omme.

  Dette tiltaket har blitt til nettsiden Amandus Input, som skal fungere parallellt med den vanlige driften av festivalen.

  På denne siden vil du finne intervjuer med aktuelle personer i filmverdenen, tips og triks du kan bruke i filmen din, filmomtaler og filmanalyser og mye mer. Målet er at du vil finne glede i innholdet som publiseres, og forhåpentligvis inspirasjon du kan ta med deg inn i din egen filmproduksjon.

  Gå til Amandus Input her

  © Copyright 2018 Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival | Alle rettigheter er reservert