33. festival
01. – 04. april 2020
 • English
 • Amandus arrangerer «Snakkomdet» – seminar om varslingsrutiner

  Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

  23. februar setter Amandus lys på virkeligheten #metoo og #stilleforopptak har blottlagt. Hva er seksuell trakassering? Hvordan varsler vi om tilfeller som er ubehagelige? Hva gjør vi om vi ser noe vi reagerer på?

  I samarbeid med Høgskolen i Innlandet, avdeling Lillehammer legges skolens varslingsrutiner frem. Rektor Kathrine Skretting, festivalsjef Linda Steinhoff, kommunikasjonsansvarlig/prorektor/styreformann Jens Uwe Korten og studenter ved høgskolen informerer om rutiner og forskjellige forberedelser vi gjør i forkant og under festivalen.

  Vi vil invitere alle studenter, ansatte og alle med tilknytning til Amandus til å komme å høre på i auditorium A.

  Du er velkommen til å bry deg!