Bli med på pitcheworkshop under Amandus Blikkfang

Nyheter

Vi har gleden av å invitere til eksklusivt verksted med fokus på pitching og formidling under årets Amandus Blikkfang!

Under årets Amandus Blikkfang inviterer vi, i samarbeid med Østnorsk Filmsenter unge, nysgjerrige filmskapere til å være med på en lærerik pitcheworkshop. Under workshopen vil deltakerne få en unik mulighet til å videreutvikle sine formidlingsferdigheter. Å presentere et filmprosjekt i forskjellige sammenhenger er en vesentlig del av det å jobbe med film, og med dette verkstedet ønsker vi å styrke ferdighetene på akkurat dette feltet.

En liten gruppe deltakere vil få et par eksklusive dager i Lillehammer under festivalen, der de sammen med en dyktig veileder vil gjøre filmprosjektet sitt klart for en pitch på profesjonelt nivå.

Søkere kan enten være filmstudenter i utdanning/rett etter endt utdanning eller uetablerte filmskapere i alderen 20-30 år. I påmeldingen skal du melde på et prosjekt som du allerede har jobbet med. Prosjektet skal ha kommet lenger enn å være på idéstadiet, selv om du ikke trenger å ha et ferdig manus klart.

Du kan også søke med prosjekter innen TV, spill og andre audiovisuelle formater, men det faglige innholdet kommer til å ha filmbransjen som utgangspunkt.

Veileder: Nicholas Sando

Nicholas Sando leder årets pitcheverksted

Nicholas Sando er filmprodusent og daglig leder i produksjonsselskapet Filmbin, som har laget en rekke populære og prisvinnende barne- og ungdomsfilmer. Nicholas har blant annet produsert filmer som Los Bando (2018), TV-serien Helium (2018), Bestefar er en Alien (2019), Mini-Zlatan og verdens beste onkel (2022), og er co-produsent på den kommende julefilmen Den første julen i Skomakergata (2023), samt linjeprodusent for There’s something in the barn (2023).

Nicholas ledet workshoppen med stor suksess i fjor, og kommer tilbake for å veilede nye talenter.

Som deltaker på verkstedet får du:

Påmeldingsfrist 6. september

Les mer om workshoppen og gå til påmelding her.

Fjorårets deltakere på pitcheverkstedet.